Sunday

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki

15

Ye. Saya blogger lelaki. Tanpa segan silu ingin mengumumkan bahawa saya menyertai SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki anjuran Luna Lanun. Blog ini baru berumur dua minggu dan sudah pastinya memerlukan kayuhan yang laju untuk pergi lagi jauh. Dua tahun lepas itu biarlah berlalu. Anggap saja saya blogger baru. Yang pasti  insan insan seperti kami ini dahagakan backlink, traffic, buffered earning, serta hubungan erat bersama blogger-blogger lain. Oleh itu kehadiran Luna Lanun memberi sedikit keceriaan kepada saya di penghujung bulan Syaban ini. Sekian. Selamat berpuasa kawan-kawan. Semoga dapat menunaikan ibadat puasa cukup sebulan. Hehe


!                                                                             LUNA LANUN !
Batman tolong saya Batman...

15 comments:

Nizam Ijam said...Reply to comment

aku pon laki2..hahaha

iqbalhakimi said...Reply to comment

haha..syok ..saya blogger laki gak..

.izzati liyana. said...Reply to comment

amboi berbunga siot. penulisan dulu mesti power an? rajin pulak join. :D

leyaliyana said...Reply to comment

saya join. awak kenapa stop blogging dulu? welcome back la apa2 pun =)

Azah said...Reply to comment

saya blogger perempuan. blh x saya nk join? :P

aten qylah said...Reply to comment

aten snggah sini membalas kunjungan.done follow you :)

✿ Syunathegadis ✿ said...Reply to comment

hyepp:)
done follow u back !
tqvm :)

M'Rie R'Nie said...Reply to comment

Salam Perkenalan, I'm BlogJogging from Segmen Mari Menambah Follower by Luna Lanun.

Ubey said...Reply to comment

@.izzati liyana.
xde ah. haha. same je. ko lg power

Ubey said...Reply to comment

@leyaliyana

stop kejap 2 taun. hehe. study

Ajeyy Rawk said...Reply to comment

salam ziarah .. !!
jemput laa datang lepak selalu yer ..

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

jemput baca n komen entry luahan hati Ajeyy Rawk ni .. hehe :


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html

AnaAnis.MUsliMah said...Reply to comment

Salam,
terjah sini dari luna lanun ^^
nice to Know you

http://anisasniza.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

Jemput join ini juga ^^
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

Golden Rose said...Reply to comment

salam perkenalan...singgah dari segmen luna lanun...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

petuapakar said...Reply to comment

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

IntaNBerliaN said...Reply to comment

Salam..

sori lambat terjah dr segmen yg sama.. ramai sgt, tak sempat nak terjah semua.. :-)

Dah follow awk.. :-)

btw.. Selamat hari raya.. (^_^)

kalau sudi, follow la blog saya.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

Post a Comment

Pendapat penulis tidak semestinya tepat. Sebarang komen, ulasan, atau kritikan dialu-alukan. Terima Kasih daripada ub3y