Friday

JOM JOIN BLOGLIST MYNA

5

Ni segmen dari blog Myna. Myna nak jemput blog rakan2 untuk disenaraikan dalam blog list dia. Pada masa yang sama dia akan buat review blog2 yang menyetai segmen ini. Terima kasih kepada Izzati sebab berani tag aku. Hehe.

So, kalau ada masa mari terjah blog Myna. Turut serta segmen yang dianjurkan. Header comel, kemas, content pun menarik. Blog Izzati pun jangan segan nak lawat. Tulisannya se'agresif' lelaki. Jarang sangat blog perempuan yang mempunyai pengisian seperti blog Izzati ini.

Ok. Aku tag 3 orang secara rawak. Yang ditag tu kalau tak nak join pun tak apa.. Hehe. Juga kepada pembaca2, kalau sudi sila join. Klik banner di atas.

  1. Ana Anis
  2. Atirah
  3. Ajeyy Rawk

5 comments:

.izzati liyana. said...Reply to comment

haha. se agresif lelaki? apekah? terlalu agresif kah?

Adam Roslan said...Reply to comment

Tak pernah cuba lagi Bloglist ni. Cuba cuba kalau ada kelapangan.

Pacifista-X said...Reply to comment

comel :D

Ubey said...Reply to comment

@.izzati liyana. haha. ada aura gituu

@Adam Roslan hehe. try je

@Pacifista-X pedo? haha

cx's said...Reply to comment

cx dari bloglist yg same. http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-myna.html

Post a Comment

Pendapat penulis tidak semestinya tepat. Sebarang komen, ulasan, atau kritikan dialu-alukan. Terima Kasih daripada ub3y